READY TO PERFORM? Explosiviteit, kracht en conditie voor competitiesporters

Iedere woensdagavond van 18.30 tot 20u en vanaf september ook op zaterdag van 13.30 tot 15u.

 

Hoezo? Waarom?

Als we een goede sporter willen worden, moeten we in de eerste plaats trainen als een atleet. Een tennisser die onvoldoende kan sprinten, moeite heeft om vlot van richting te veranderen of onvoldoende kracht heeft om te stabiliseren zal nooit een goede tennisser worden. Iedere sporter moet in de eerste plaats trainen om een atleet te worden.

Vele sporters trainen al vanaf jonge leeftijd erg sportspecifiek. Algemene motorische vaardigheden die de basis moeten leggen voor de toekomstige atleet komen door tijdsgebrek of tekort aan kennis niet aan bod tijdens wekelijkse trainingen. Eénzijdige sportspecifieke trainingen verhogen de kans op kwetsuren en zetten een rem op verdere ontwikkelingen. We willen dus een fundament creëren die onze sporters naar een hoger niveau zal tillen.

Testimonial Ief Nollet: Head Coach Tennis TC Deinze

Ik ken Peter al lang als conditietrainer en als tennisser/racketlonner. Ikzelf heb verschillende trainingen bij hem gevolgd. Geregeld stuur ik jeugdspelers naar zijn competitietrainingen. Hij weet wat iedere sporter nodig heeft. De trainingen worden progressief opgebouwd. Er is aandacht voor individuele werkpunten. Door die trainingen komen onze spelers sterker en fitter terug. Een tennisser heeft meer nodig dan enkel trainingen op het tennisterrein en bij Peter vinden we die knowhow.

Wie?

  • voor volwassenen en competitiesporters

Waar?

  • Merelbeke: Hukkelgemwegel 4, 9820 Merelbeke
  • Beveren: Momenteel nog niet opgestart. Stuur bij interesse, een mail naar nick@teamtrace.be voor alle informatie omtrent de lessenreeksen.

Wanneer?

  • Iedere woensdag van 18.30 tot 20u
  • Iedere zaterdag van 13.30 tot 15u (vanaf september)

Kostprijs?

  • 1 keer/week = 60€/maand (woensdag OF zaterdag)
  • 2 keer/week = 100€/maand (woensdag

Wens jij ook deel te nemen aan onze competitietraining op woensdag?

Klik hier en wees zeker van een plaats!

Testimonials